Sokszor előfordul, hogy szükséged van egy megbízható WordPress eseménynaptár pluginra, amit a weboldaladba illeszthetsz. Szerencsére számos naptár bővítmény létezik, melyeket néhány perc alatt feltelepíthetsz.

Vannak közöttük egyszerűbbek, amelyek csak szimplán kijelzik a közelgő eseményeket, és komplexebbek, amelyek számos egyéb funkciót is biztosítanak, mint pl. a Google Naptárral történő integrációt.

Ezen az oldalon összegyűjtöttük neked a legjobb WordPress eseménynaptár pluginokat. Ha szükséged van rá, akkor itt találsz egy leírást arról, hogyan telepíthetsz pluginokat a WordPress weboldaladra.

 

A Legjobb WordPress Naptár Bővítmények

 

the events calendar naptár plugin

 

The Events Calendar

 

A legnépszerűbb WordPress naptár bővítmény. Telepítés után rengeteg beállítási lehetőség közül választhatsz, mégis egyszerű a használata, percek alatt testreszabhatod. Ráadásul a fejlesztők gyakran frissítik, ezért megbízhatóan integrálható a weboldaladba.

A hozzáadott események helyszíneit képes Google Térképen is megjeleníteni, a keresés funkció segítségével pedig gyorsan és könnyedén böngészhetsz a bejegyzések között.

Az alap plugin ingyenes, de szükség esetén a prémium verzió megvásárlásával extra funkciókhoz is hozzáférhetsz, mint pl. ismétlődő események, közösségi média és WooCommerce integráció, stb.

https://wordpress.org/plugins/the-events-calendar/

 

events manager plugin

 

Events Manager

 

Az előbbi WordPress naptár bővítményhez hasonlóan ennek is létezik fizetős verziója, a legtöbb felhasználónak azonban nem lesz rá szüksége.

A plugin ingyenes verziója többek között támogatja az ismétlődő eseményeket, a jegyértékesítést (a PayPal integrációja fizetős), a Google Térképpel és Naptárral történő szinkronizálást. A bővítmény készítői a GDPR megfelelésre is gondoltak, így a plugin GDPR kompatibilis.

Az eseménynaptár plugin prémium verziójában lehetőség van kuponok létrehozására, email marketing kampányok készítésére, PayPal és Authorize.net integrálására.

https://wordpress.org/plugins/events-manager/

 

all in one event calendar naptár plugin

 

All-in-One Event Calendar

 

Szintén nagyon népszerű WordPress naptár bővítmény. Az ingyenes verzió lehetővé teszi az események importálását a Facebookról, a közösségi megosztást, az ismétlődő események beállítását, de a bővítménnyel könnyen importálhatóak a Google Naptár, Apple iCal, és MS Outlook adatai is.

A prémium funkciók havi díj ellenében érhetőek el, de add-on-ok megvásárlására is lehetőség van (néhány ezek közül ingyenes). A bővítmény számos nyelvet, köztük a magyart is támogatja.

https://wordpress.org/plugins/all-in-one-event-calendar/

 

my calendar eseménynaptár plugin

 

My Calendar

 

A My Calendar naptár plugin nagyon jól testreszabható, könnyen kezelhető, és a WordPress hivatalos oldalán is kiemelkedően jó értékeléseket kapott.

A bővítmény szervezeti használatra is jó választás lehet, eldönthetjük a naptár melyik részét és kivel osztjuk meg, tovább könnyíti a dolgunkat, hogy a plugin multisite kompatibilis.

A bővítménnyel készült naptár dizájnjának kiválasztásakor segítséget nyújtanak az előre telepített kinézetek (összesen hat), de a haladó felhasználók akár saját CSS-t is tölthetnek fel.

https://wordpress.org/plugins/my-calendar/

Reméljük ez a bejegyzés segítségedre lesz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb naptár plugint a WordPress oldaladhoz. Ha másfajta bővítmények is érdekelnek, akkor érdemes lehet ránézned a legjobb ingyenes pluginok listánkra is.