Tartalom feltöltés

1.

Válassz ki egy arculatot

Több, mint 50, professzionális dizájn közül válaszhatod ki a számodra leginkább megfelelőt. Az arculatot saját tartalmaiddal töltjük fel, és kérésednek megfelelően teljesen testreszabjuk. Így lesz egy profi megjelenésű, egyedi weboldalad.

2.

Töltsd fel a tartalmaidat

Töltsd ki a lentebb található űrlapot. Képeket, grafikai elemeket nem kötelező feltöltened, ekkor mi keresünk a weboldalhoz illő fotókat. Amennyiben szükséges, az általad feltöltött képeket optimalizáljuk, hogy weboldalad betöltése minél gyorsabb legyen.   

3.

Ellenőrizd le az elkészült weboldalad

Emailben egyedi linket küldünk számodra, melyen keresztül ideiglenes címen, élőben megtekintheted és kipróbálhatod az elkészült oldalt. Ha bármin változtatni szeretnél, ekkor jelezheted számunkra.

4.

Weboldal átadása és fizetés

Ha elégedett vagy az elkészült weboldallal, áthelyezzük azt a saját domain címed alá. Amennyiben nem rendelkezel még domain névvel és tárhellyel, az azokkal kapcsolatos adminisztratív feladatokat külön költség nélkül átvállaljuk, Neked csak a tárhely+domain árát kell kiegyenlítened a tárhelyszolgáltató felé. Ez számodra semmilyen plusz költséget nem jelent, hiszen ennek árát minden csomagunk tartalmazza.